Projelerimiz

Gelecek Ellerimde Projesi

Dezavantajlı hedef kitleye yönelik çalışmalarında ileriyi gören bir anlayışı benimseyen Kuruluşumuz önceliği çocuk ve gençlere vermektedir.

Köprü Projesi

Dezavantajlı bireylerin yaşadığı bölgelerdeki çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerini taramalar sonucunda raporlamak ve çocuğun hayatını daha iyi kılacak uygulamaları geliştirmek amacıyla hazırlanan “Köprü Projesi”, 2011-2012 öğretim yılının 2. döneminde Ulus İsmetpaşa mahallesinde bulunan Yahya Galip Kargı İlköğretim Okulunda sürdürülmüştür.

Ritim Akademisi

Ankara’nın Karşıyaka mevkii, Şentepe mahallesinde yaklaşık 1200 hanelik bir Roman Mahallesi bulunmaktadır. Geçimlerini atık kağıt ve türevlerini toplayıp satarak kazanan bu ailelerin 2-8 arasında değişen sayıda çocukları bulunmaktadır.

Uluslararası Spor Değişim Programı

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “ Young America-Young Turkey” programı kapsamında, 2010 yılında Chicago şehrine temsilci gönderen vakfımız gerçekleştirdiği tanıtım çalışmaları sonucunda AARP ve West Side Health Authorithy isimli sivil toplum kuruluşu ile ortaklık kurmuştur.

ELAZIĞ FIRAT ÜNİVERSİTESİ DR.AYSUN-AHMET KÜÇÜKEL İLAHİYAT FAKÜLTESİ

Vakfımız, bölgenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Elazığ Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatının tüm sorumluluğunu üstlenmiştir.