“Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri”ne Başvuru Başladı!

Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından, 2008 yılından bu yana Türk hekimlerini yüksek nitelikli bilimsel araştırmalara teşvik etmek ve çalışmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen “Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri” bu sene de sahiplerini bulacak.

Bu yıl 14.’sü düzenlenen törende “En İyi Bilimsel Araştırma”, “Genç Araştırmacı Proje Destek” ve “Sağlıkta Dijital Dönüşüm ve Yenilikçi Bakış” kategorilerinin yanı sıra bu yıl ilk kez “Onur Ödülü” de verilecek.

Tıp alanındaki birçok genç araştırmacıyı yeni çalışmalar yapmaya teşvik eden ödül törenin detayları ile ilgili bilgi almak ve başvuruda bulunmak için; https://www.guvenvakfi.org/tr/tip-odulleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Güven Hastanesi

Sağlık hizmetleri alanında önemli kuruluşlardan Güven Hastanesi hakkında bilgi almak için tıklayın.

Üyeliklerimiz

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı