“Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri” 14 Mart Tıp Bayramı’nda sahiplerini buldu.

Güven Sağlık Grubu tarafından, 2008 yılından bu yana Türk hekimlerini yüksek nitelikli bilimsel araştırmalara teşvik etmek ve çalışmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen “Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri” 14 Mart Tıp Bayramı’nda sahiplerini buldu.

"En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü”, “Genç Araştırmacı Proje Destek Ödülü” ve “Onur Ödülü” olmak üzere üç kategoride verilen ödülün kazanları ve konu başlıkları şu şekilde:

Genç Araştırmacı Proje Destek Ödülü

· “Antikanser Özelliğine Sahip İzoksazol Türevli Bileşiklerin Karaciğer Kanseri Kök Hücreleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi” - Esra Nalbat

· Üç Boyutlu Biyobaskılama ve Biyomimetik Uyarım ile İşlevsel İskelet Kası Geliştirilmesi” - Işıl Yazgan

En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü:

· “Virüs tespiti için hızlı ve güvenilir hasta başı optik biyosensör” - Arif Engin Çetin

· Gebelerde Covid-19 nedenli kritik hastalık veya yoğun bakım ihtiyacının tahmin edilmesi: iç doğrulaması yapılmış bir algoritma - Dr.Erkan Kalafat

Onur Ödülleri

· Op. Dr. Ömer Erçetin

· Mehmet Altuntaş

Güven Hastanesi

Sağlık hizmetleri alanında önemli kuruluşlardan Güven Hastanesi hakkında bilgi almak için tıklayın.

Üyeliklerimiz

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı